OSPOLOT

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2010 | 11:04 | מאת: שירלי

הבת שלי אובחנה כחולת אפילפסיה וצריכה ליטול את התרופה OSPOLOT. היא לא מסוגלת לבלוע את הכדור, מה שגורם לבעייה קשה בטיפול. האם יש דרך אחרת לקבל תרופה זו, בסירופ או נוזל? או בצורה שתקל עליה לבלוע את הכדור ולהפיק את המקסימום מהתרופה הזו? בתודה מראש, שירלי

27/07/2010 | 14:16 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום שירלי, תרופה זו קיימת רק בתכשיר של כדורים מצופים. לפי העלון לרופא, אין ללעוס את הטבלייה, ויש לבלוע עם כוס מים. לא קיים מידע לגבי האפשרות של כתישת הכדור. במידת הצורך ניתן לשבור הטבליה לחצי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי