ארקוקסיה בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2010 | 10:35 | מאת: ר.ט

קיבלתי ווסת אחרונה ב - 15 ליוני , ב- 3 ליולי נתפס לי הגב וקיבלתי ארקוקסיה מהרופא למשך 10 ימים . נטלתי אותם 5 ימים . היום גיליתי שאני בהריון... אני יודעת שזה כדור אלים ואסור ליטול אותו בהריון . אך לא ידעתי... מה הסיכונים???.

26/07/2010 | 10:39 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על מנת שנוכל לענות לך בצורה מדויקת, אנו צריכים לדעת מתי קיימת יחסי מין , לפני נטילת התרופה או אחרי ? ( כמה זמן לפני או כמה זמן אחרי קיום יחסי מין). בברכה,

22/06/2012 | 20:21 | מאת: ש.ב.

שלום ר.ט. אשמח לדעת האם התינוק/ת שילדת בריאים? אני מודאגת משום שגם אני נטלתי ארקוקסיה 10 ימים בחודש הראשון להיריון, בתודה מראש

24/06/2012 | 14:45 | מאת: ר.ט

היי, לשמחתי הכל בסדר. בהתחלה הרוםא לא ראה שקיק הריון והיה פסימי.התכוננתי נפשית לגרוע מכל. ואז הוא הציע שנחכה שבועיים וראה שהכל בסדר. הסבירו לי שבשלבים האלה אם משהו לא היה תקין לא היה מתפתח כלום כי זה שלב מוקדם של חלוקת תאים. מקווה שהרגעתי אותך. בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי