האם המינון שנתן ורשם הרוקח נכון??

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/07/2010 | 19:40 | מאת: אמא של מאמי

שלום רב. ביתי בת 12 שוקלת 54 קג. מזה יומיים חום גבוה 39.5 כאבי ראש וכאבי גרון- כואב לבלוע. רופא ראה אותה אתמול ואמר לקחת מוקסיויט פורטה אם החום ימשיך גם היום. כרגע חום לא יורד. אין תיאבון. שותה מספיק. רוצה לתת לה את האנטיביוטיקה. אבל כשלקחתי את התרופה היום בסופרפארם הרוקח נתן לילדה 2 כדורים פעמיים ביום. ואם כל כדור=500. זה מינון של 2000 מג ליום. האם זה הגיוני?

18/07/2010 | 15:22 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי אתר MICROMEDEX מעודכן, המינון שניתן לכם, הנו בטווח המינון התרפויטי. האם הרופא רשם מינון אחר? בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי