טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/07/2010 | 20:27 | מאת: אירלנדית

בת 48. בבדיקה נמצאה רמה גבוהה של טריגליצרידים ( 293). האם אומגה 3 עוזרת להורדתם? איזה מינון יומי של אלספה מתאים לי? אני נוטלת כדורי דרלין 30 מ'ג מידי יום . האם מותר לי ליטול אומגה 3 ללא סכנת פגיעה בפעולת הדרלין? האם יש אינטראקציה בין הדרלין והאומגה 3 ? תודה

15/07/2010 | 07:33 | מאת: ירון הרוקח

לטיפול יעיל בטריגליצרידים עלייך ליטול אומגה 3 במינון של 2 גר עד 4 גר ליום כך שאם את נוטלת את האלספה סופר המכילה 600 גר של אומגה 3 את צריכה לצרוך לפחות 3 כדורים ביום כאשר אין בעייה לקחת את כולם יחד ואם הדבר גורם לך לתופעות לוואי כגון: שינוי טעם, כאבי בטן או גיהוק ניתן לפצל את המנה ובכל מקרה לקחת את הכדורים עם ארוחה. אין אינטרקציה בין הדרלין לאומגה 3.

18/07/2010 | 15:52 | מאת: כמאל עמארנה

שלום קיימים בבתי טבע תכשירי אומגה 3 שונים כגון אלספה. תכשירים אלו משמשים כתוספי תזונה ואינם רשומים במשרד הבריאות כתרופות להורדת רמות טרגלצרידים. לפי מיקרומידקס OMEGA 3 מתווית להורדת רמת טרגלצרידים ברמה מעל mg/dl500.(תרופה בשם OMACOR שרשומה במשרד הבריאות) לא קיימות אינטראקציות בין ה DERALIN ,לכן אין בעיות בנטילתם יחד. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי