שילוב אזילקט עם טטרציקלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/07/2010 | 17:11 | מאת: dalia

לפני כ-10 ימים עקב שיעול ממושך מלווה בכיח מוגלתי, קבלתי דוקסילין 100 מג' פעמיים ביום. במקביל אני לוקחת באופן קבוע אזילקט. לפני יומיים החלו לי כאבי ראש קשים, בעיות בראיה, לחץ דם גבוה וחוסר שווי משקל. האם זה קשור ומה עלי לעשות???

13/07/2010 | 14:00 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי אתר MICROMEDEX מעודכן אין אינטראקציה בין שתי התרפות שאת נוטלת. תופעות לוואי עקב השימוש בתרופה, נוטות להופיע כבר עם תחילת הטיפול,ולא לאחר 10 ימים. יש לפנות לרופא להמשך בירור. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי