זינט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/07/2010 | 12:09 | מאת: טלי

שלום, התחלתי לקחת זינט לטיפול בדלקת בדרכי השתן לאחר שהאנטיביוטיקה הקודמת שנתנו לא עזרה. ברצוני לשאול, תוך כמה זמן הזינט אמורה להשפיע. כלומר, כמה זמן עלי לחכות עד שאדע אם תרופה זו עוזרת לי או שעלי להתיעץ שוב עם רופא? שואלת כדי לא להגיע שוב למצב של שעות ממושכות של סבל שניתן אולי למנוע. תודה!

שלום טלי, האם עשית תרבית שתן כדי לבדוק איזה חיידק גורם לך לדלקת? האם עדיין יש לך חום? צמרמורות? רגישות במותניים?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי