מקרופרין 75

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/06/2010 | 23:42 | מאת: גויה

שלום! השתמשתי במיקרופרין 100 תקופה ארוכה כעת אני לוקחת מקרופרין 75עם תרופות נוספות לאחרונה אני סובלת מגאוט מקבלת כולחצין וקראתי בכתבה על גאוט שלא טוב לקחת את המיקרופרין האם זה נכון? האם מותר להפסיק?(קבלתי זאות בגלל סכרת 2 לחץ דם והשמנה). לציין גם שיש לי הרבה שיטפי דם בירכיים ניראה לי שזה מהמקרופרין. תודה להתיחסות.

לפי מיקרומידקס שימוש ב microporin בנוכחות מחלת גאוט אינו מהווה התווית נגד (כלומר השימוש מותר), ואין אזהרה שמציינת נזק כלשהו עקב השילוב. לחולי סכרת סוג 2, מאוד חשוב להקפיד על לקיחת טיפול נוגד קרישיות, כי זה נחשב כטיפול מניעתי לסיבוכים קרדיוסקולרים עתידיים. אם את מעוניינת ,את יכולה לתת לנו את רשימת התרופות שאת נוטלת על מנת לבדוק תגובות בין התרופות. בברכה אליאס

29/06/2010 | 20:31 | מאת: גויה

התרופות שאני נוטלת הם:וזודיפ קומבו 20,קולכיצין,אלטרוקסין,נורמטן25,אמריל2,גלוקומין. תודה להתיחסותך.

15/12/2011 | 19:46 | מאת: סיגל

אני נוטלת באופן קבוע מקרופרין 75מ"ג האים אני יכולה לקבל חיסון אנטי טטנוס?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי