tramadex

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/05/2010 | 07:30 | מאת: גדי

שלום קבלתי tramadex בנוסף ל'ברקסין' בשל כאבים עם הסטוריה של פגיעה עם קביים בבית השכי. רק שכחתי כמה עלי לקחת, אני רק זוכר אחרי אוכל. תודה

31/05/2010 | 15:32 | מאת: מוחמד אבו פול

גדי שלום, לפי המקורות שבידינו- אתר MICROMEDEX , המינון לשיכוך כאבים הנו כ- 50-100 מ"ג, כל 4-6 שעות, ליום. אין לעלות על מנה של 400 מ"ג ליום. כלומר ניתן לקחת עד 4 כדורים של 100 מ"ג ביום. אם הכאב עובר, לאחר שימוש בפחות מ-4 כדורים, אין צורך ליטול את כל הארבעה. לגבי הברקסין, יש ליטול כ-20 מ"ג ליום, ניתן לחלק את המנה לשתי מנות ביום. יש להשתמש בתרופה זו לזמן הקצר ביותר. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי