פריחה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/05/2010 | 13:23 | מאת: פלונית

שלום רב, יש ליתינוק בן 3 חודשים שיש לו פריחה בפנים שמלווה באדמומיות רופא המשפחה המליץ על "קלנדולה" שמתי לו במשך חודשיים וזה לא עוזר עכשיו עקב החום הכבד שיש נוצר לו כוויה על הפנים מה ניתן למרוח לתינוק בכדי להרגיע אדמומיות עם גירוי כמו כוויה?

10/05/2010 | 14:51 | מאת: כמאל עמארנה

שלום טיפול בקלנדולה משמש לעור מגורה בכל חלקי הגוף כתוצאה מפריחה או עקיצה. טיפול שנמשך יותר מחודשים מצריך הפסקת טיפול ופניה לרופא על מנת לאבחן את סיבת האדמומיות (יובש, פטריה או זיהום). בכל מקרה מומלץ אמבט מים עם מוצרים לטיפול ביובש וגירוי על בסיס שיבולת שועל (חברת דר' פישר) תכשיר אמול או באלניום הרמל. הם את משתמש בקרם פנים כל שהוא עבור התינוק? אם כן יכול להיות רגישות לאחד המרכיבים ואולי לסבון או לשמפו שאת משתמש בו לרחצה. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי