משחה וייעודה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/04/2010 | 20:41 | מאת: א

שלום רב. בעקבות החמרת תופעות אלרגיה ואסתמה של העור (ותופעות נלוות לסוכרת) קיבלתי שתי משחות לטיפול. כתב הרופאה לא היה ברור ולכן אינני בטוחה איזו משחה לאיזו תופעה. שתי התופעות הן הופעת פצעים מרובים באזור הבטן והשניה יובש מסיבי ובקעים של העור בעקבות אקסמה (עם בועות) קיבלתי לטיפול דרמובט משחה DERMOVATE ותריאולון משחה THREOLONE איזו משחה לאיזו בעיה בעור? אודה לתשובתכם המהירה

06/05/2010 | 12:13 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לפי ה- micromedex המעודכן: DERMOVATE זו תרופה ממשפחת הקורטיקוסטרואידים שמה הגנרי הנו CLOBETASOL תרופה זו רשומה לטיפול בפסוריאזיס של העור- מקום שבו יש אדמומיות בעור עם נגעים דלקתיים. THREOLONE היא גם תרופה ממשפחת הסטרואידים שמכילה שני חומרים פעילים, prednisone ו- cloramphenicol והיא מותוות לטיפול באקזמה, זיהומים בעור . בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופאה לגבי השימוש במשחות. בברכה,

11/05/2010 | 22:31 | מאת: יעל

03/03/2017 | 18:54 | מאת: ציפי

אני סובלת מצלוליטיס ברגל מזה שנה הוא חוזר בתדירות גבוהה מטופלת באוגמנטין ובדרמובט.על רגלי גדלו יבלות בגדלים שונים בביח בפלסטיקה אמרו לא לגעת זה לא סרטני.אגב שתי רגלי כמו. בלוניןם נפוחות מאד.שאלתי האם היבלות נוצרו מהדרמובט.האם ידוע על תופעה שכזאת.או אולי זה מהנפיחות הכרונית של הרגלים אגב דופלר יצא בסדר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי