אוקסיקונטין ורספרדל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/04/2010 | 09:03 | מאת: חמוטל

שלום רב, חמותי כבת 70 + , לוקחת 1/2 מ"ג רספרדל בבוקר ומ"ג אחד בלילה. כעת עם שבר בעמוד השדרה, הרופא נתן אוקסיקונטין 10 מ"ג פעמיים ביום (במידה וצריך).בימים האחרונים חזרו לה הזיות שמיעתיות ומחשבות שווא(אלצהיימר)לאחר תקופה מאוד ארוכה של רגיעה. האם יש התנגשות בין 2 התרופות הנ"ל? תודה

04/05/2010 | 16:11 | מאת: כמאל עמארנה

חמוטל שלום, לפי מקורות המידע , אתר MICROMEDEX אין אינטראקציה בין שתי התרופות , אין השפעה ל- אוקסיקונטין על היעילות של רספרדל. תופעות לוואי של רספרדל , היא עלולה לגרום לבלבול או מבוכה ולפגיעה בריכוז. תופעות הלוואי של אוקסיקונטין הוא עלול לגרום לסחרחורת, כאבי ראש, הפרעות בשינה , ישנוניות . בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי