הנחייה לקשר או אינטראקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/04/2010 | 12:49 | מאת: רותי

אני מקבלת לוסק בבוקר חצי שעה לפני אוכל קרטיה אחרי ארוחת צהריים בערב קרסטור מתי עלי לקחת קרדילוק (המינון הוא 1.25 ליום) אני יודעת שקרטיה וקרדילוק מתנגשים? המון תודה רותי

27/04/2010 | 14:14 | מאת: אוריין לניאדו

רותי שלום, אין שום אינטראקציה בין קרדילוק וקרטיה. יש להמתין פרק זמן של שעתיים לפחות בין נטילת התרופה לבין נטילת תכשירים סותרי חומצה. לפי העלון לצרכן רצוי ליטול את התרופה בבוקר על קיבה ריקה או עם ארוחת הבוקר. בברכה, אוריין

27/04/2010 | 19:30 | מאת: רותי

את הלוסק אני לוקחת על קיבה ריקה אמרו לי לקחת קרדילוק אחה'צ אחרי ארוחת צהריים אני לוקחת קרטייה ולפני השינה קרסטור אשמח לעזרה תודה רותי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי