ברוטיזולם,עזרה דחוף!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/04/2010 | 13:52 | מאת: נטלי

אני בחורה בריאה בת 32 אשר נוטלת בוקטיזולם מזה כשנה וחצי.התחלתי מחצי כדור וכבר מס חודשים אני נוטלת כדור מידי לילה.לאחרונה אני מרגישה שינויים קיצוניים במצב הרוח,עצבנות יתר,חוסר סבלנות ונראה לי שאפילו דכאון. שאלתי היא,האם תופעות אלו קשורות לנטילת הברוטיזולם? האםניתן להפסיק ביום אחד את נטילת התרופה? מהן תופאות הלוואי במקרה של הפסקה? והאם יש איזו תרופה טבעית ללא תופעות לוואי. תודה רבה,נטלי

26/04/2010 | 14:41 | מאת: כמאל עמארנה

נטלי שלום, השינויים במצב הרוח עלולים להיות כתוצאה משימוש בתרופה אבל הן לא בהכרח תופעת לוואי שלה. במקרה שלך – שימוש בתרופה למשך שנה וחצי, אסור להפסיק את התרופה בבת אחת כי זה יגורם לתסמונת גמילה תופעת לוואי נפוצוה הנה insomnia. מומלץ להפסיק הדרגתית את התרופה. את יכולה לפנות לחניות טבע לקבלת ייעוץ על מוצרים טבעייים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי