תרופת לוריוון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/04/2010 | 10:06 | מאת: חלי

שלום אני מבקשת את עזרתך אני בתקופה קשה ואני לוקחת כבר 3 חודשים תרופה לוריוון ע"מ שאוכל לישון אני ישנה 3-4 שעות בלילה האם אני עלולה להתמכר או שכבר אני בפנים אני מאוד חרדה המחשבות לא מרפות ממני חוסר שקט מוחלט אודה מאוד מאוד על כל תשובה או עצה

18/04/2010 | 15:34 | מאת: כמאל עמארנה

חלי שלום, לפי הספרות שבידינו – DRUG INFORMAYION HANDBOOK בעיות שינה אמורות להשתפר, תוך 7-10 ימים מתחילת הטיפול. אם הבעיה לא נפתרה בפרק הזמן הנ"ל אז יש לפנות לרופא המטפל להערכה מחדש. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי