אורטיקריה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/04/2010 | 11:32 | מאת: עוז נסים

אני סובל מזה מספר שנים מאורטיקריה לסירוגיו. עד היום טופלתי בפרדניזון במינונים גבוהים (5*20 מ"ג ליום) בהתפרצות האחרונה הוחלט להימנע משימוש בפרדניזון ולהיסתפק באנטיהיסטמינים. כיום אני מקבל 4 כדורי אריוס ו-4 כדורי טלפסט ליום. לאחר שבוע של טיפול אין כל הטבה. האם נין לעלות במינוני התרופות הללו ומהם מימנוני מינון יתר של התרופות.

12/04/2010 | 14:40 | מאת: כמאל עמארנה

עוז שלום, לפי המקורות שבידינו (אתר משרד הבריאות ו-MICROMEDEX)- המינון המקסימלי ליום, של טלפסט הוא 120 מ"ג ליום או 180 מ"ג ליום. המינון המומלץ ליום של איריוס הנו 5 מ"ג ליום. משאלתך, ניתן להבין כי אתה משתמש במינונים גבוהים מן המומלץ, בתרופות אלו. אם אין כל הטבה במצבך, יש לפנות לרופא להמשך טיפול. בברכה

13/04/2010 | 00:30 | מאת: מחבר ההודעה המקורית

מה שאתה אומר זה ברור ומופיע בכל דף הוראות של כל תרופה בנפרד. אני מדבר על שימוש בתרופות הנל לאחר התייעצויות עם רופאים מתאימים אבל אני לא מדבר על המלצות רגילות אלא חריגות במיוחד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי