ציפרמיל בהנקה או לא לישון?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/04/2010 | 13:39 | מאת: סתיו

אני חודשיים אחרי לידה ואני מניקה. עקב בעיות שינה חמורות ולילות "לבנים" אך עם מצב רוח טוב במשך היום רופא מציע לקחת ציפרמיל! האם מותר לקחת ציפרמיל בהנקה? הרופא טוען שזה לא נורא במינון נמוך ואני חוששת מכך! או שעלי לנסות מגנזיום ומשהו טבעי כמו קלמנרבין? טופלתי בעבר בציפרמיל ועבד יופי, ומכאן חששי שהרופא ממהר "לרוץ" לציפרמיל !!!?? אולי עדיף לנסות קצת כדורי שינה במינון נמוך ? אנא עיזרו לי דחוף אני לא ישנה ומתמוטטת!!

שלום, באופן כללי לא מומלץ להשתמש בציפרמיל בהנקה, אלא אם כן אין ברירה אחרת. עדיף לבדוק אם ניתן לפתור את הבעיה ללא שימוש בתרופות ואם אין ברירה להתייעץ עם רופא מומחה לגבי חלופות אפשריות. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי