אנהידרול פורטה או ספיריאל קרם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/04/2010 | 07:48 | מאת: תמר

שלום רב אני סובלת מהזעת יתר קשה בכפות הרגליים. לפני ימים בודדים הלכתי לרכוש אנהידרול פורטה לטיפול בהזעה בכפות הרגליים. הרוקחת אמרה לי שיש קרם ספיריאל שהוא חדש יותר והרבה יותר טוב להזעת יתר. האם זה נכון? השתמשתי בו פעמיים ולא הרגשתי כל השפעה של הקרם. אין לקרם הוראות שימוש בעברית. אשמח לקרא את חוות דעתכם בנושא תודה מראש תמר

08/04/2010 | 15:51 | מאת: כמאל עמארנה

לפי מיקרומידקס השימוש בסיפיריאל הינו בדומה לאנהידריל פורטי ושניהם מותווים לאותה מטרה(הזעת יתר).לא מצויין שלספיריאל יש יתרונות על פני האנהידריל.התכשיר ספיריאל לא רשום כתרופה בישראל לעומת האנהידריל פורטי שרשום כתרופה ומכיל עלון לצרכן.

08/04/2010 | 16:50 | מאת: תמר

תודה על תגובתך, האם ניתן להשתמש בקרם לטיפול גם בהזעת יתר בבתי השחי? תמר

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי