שילוב תרופות אסור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/04/2010 | 20:21 | מאת: אייל

שלא בידיעתי או בידיעת רופאיי שילבתי בין שני תרופות שאסור לשלב (ברוטיזולאם לשינה, ואיטרנול לפטריות על העור) נטלתי את שניהם במשך שבוע... שגם ככה הייתי חולה לפני לקיחת התרופות האם למשך של שבוע יש יכולת השפעה חזקה על הגוף ומה היא עתה אני לא מרגיש טוב (סחרחורות,בחילות והרגשה משונה במוח) מהן תופעות הלוואי הצפויות מנטילת הכדורים ביחד וכמה זמן אמור לקחת עד שהמצב אמור לעבור

08/04/2010 | 15:39 | מאת: כמאל עמארנה

אייל שלום, נטילת האיטרנול (ITRACONAZOLE) גורמת לעיכוב פינוי הברוטיזולאם מהגוף ולכן ההשפעה שלו נמשכת זה עלול לגרום לישנוניות יתר, אפקטים היפוטונים ( רפלקסים מופחתים, קושי בפעילות שדורשת מאמץ ...) על מנת שנוכל לעזור לך יש לנו שאלה : מתי הפסקת את הטיפול של שתי התרופות ביחד ? בברכה,

08/04/2010 | 16:40 | מאת: אייל

הפסקתי את הטיפול של שניהם לפני 4 ימים..מאז בקושי שינתי אני סובל מהמון תופעות לוואי קשות במוח.. כנראה גם כתוצאה משימוש ב"איקסל" (מקבוצת snri)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי