התאמה בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/04/2010 | 11:11 | מאת: אריאל

שלום, אבי לוקח מספר לא מבוטל של תרופות, ללחץ דם, לכליות, לכולסטרול ולעוד ועוד בעיות. כל פעם יש הרגשה שתרופה אחת לא מסתדרת עם ראותה וכל פעם אחד הרופאים השונים צריך לשנות את התרופה... האם אין בקופות החולים מישהו שהתפקיד שלו הוא "תאום" בין כל התרופות ומציאת השילוב הנכון והסוג הנכון לכל תרופה?

07/04/2010 | 15:47 | מאת: כמאל עמארנה

אריאל שלום בחלק מקופות החולים, מועסקים רוקחים קליניים, אשר עוסקים בתיאום תרופתי. ניתן לברר זאת בקופת החולים שאתם מבוטחים בה ולקבל ייעוץ תרופתי. ניתן גם לפנות למרכז הרפואי הלל-יפה, לתאם פגישה עם הרוקח הקליני, לקבלת ייעוץ תרופתי. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי