שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/04/2010 | 19:35 | מאת: רונית

שלום רב !אני מטופלת במטוטרקסט 15מ"ג ביום +פרדניזון 5מ"ג לטיפול בדלקת פרקים. בשל דימומים קשים(גיל מעבר) מקבלת הקסקפרון. האם קיימת בעיה בשילוב התרופות?

07/04/2010 | 10:52 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רונית, אין בעיה בשילוב התרופות הנ"ל. אך,גיל המעבר אינו סיבה לדימומים הקשים שאת סובלת מהם.מומלץ לפנות לרופא גניקולוג לבירור סיבת הדימומים הקשים ולבדוק המשך הטיפול בהקסקפרון.טיפול ממושך בהקסקפרון עלול לגרום לתופעות לוואי קשות בחלק מהמקרים. בברכה, כמאל

07/04/2010 | 21:26 | מאת: רונית

תודה לך על תשובתך

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי