ריטלין וכדורי שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/04/2010 | 23:03 | מאת: א'

שלום רב בחודשים האחרונים אני סובלת מבעיות שינה. לעיתים אני לוקחת זנקס כדי להירדם אך גם זה לא ממש עוזר. אתמול נשברתי ולקחתי כדור בונדורמין ישנתי מצויין. שאלתי היא האם הבונדורמין יכול לשבש את השפעת הריטלין(לוקחת בבוקר בזמן לימודים-10 מג')? תודה א'

שלום, לפי מקורות המידע בהם אנו משתמשים (מיקרומדקס) אין תגובה בין בונדורמין לריטלין. בנוסף לזאת חשוב לציין כי בונדורמין יש לקחת רק במרשם של רופא ועדיף שזה יהיה לתקופה שלא עולה על 10 ימים. אז במקרה שלך חובה להתייעץ עם הרופא לפני שאת מחליפה או מתחילה תרופה חדשה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי