דחוף, פנימיקסין ודלקת עיניים לתינוק בן 9 ימים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/03/2010 | 22:36 | מאת: DH

שלום, בני בן 9 ימים,הוא סובל ממוגלה בעיניים והרופאה נתנה לנו טיפות פנימיקסין, 2 טיפות 4 פעמים ביום למשך 10 ימים. האם תרופה אנטיביוטית זו יכולה להזיק לתינוק כל כך קטן? קראתי שמתחת לגיל חודש התרופה לא מומלצת. בנוסף, האם המינון לא גבוה מדי?

07/04/2010 | 15:25 | מאת: אוריין לניאדו

DH שלום, מבדיקתי באתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון ועלון לצרכן של התרופה אין מניעה לתת את התרופה לילד בגיל 9 ימים, וזהו המינון המומלץ לדלקת עיניים חריפה. בברכה,

23/11/2013 | 14:44 | מאת: ניקולאס

שלום ,שאילה ...האם זה נורמאלי שהעין תתנפך ותהפוך לאדומה בזמן הטפול?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי