דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/03/2010 | 18:07 | מאת: נועה

אתמול קיבלתי טיפול אנטיביוטי לדלקת בדרכי השתן וכמו כן כדורים להקלה על תחושת אי הנוחות בשם ROWATINEX. איני מרגישה הבדל בין אתמול להיות ותחושת אי הנוחות והצריבה עדיין ממשיכה. האם הכדורים האלו באמת יעילים או שאולי עליי לקחת כדורי "סדורל"? תודה רבה

23/03/2010 | 15:16 | מאת: אוריין לניאדו

נועה שלום, התפקיד של התכשיר רוואטינקס הוא להקל במצבים של זיהום בדרכי השתן, לא ציינת כמה כדורים את נוטלת ביום, בכל מקרה בטיפול האנטיביוטי אמור להתחיל להשפיע תוך 48 שעות. במידה ואין הקלה עליך לשוב לרופא המטפל. אין להתחיל טיפול בסדורל על דעת עצמך ולא מומלץ להשתמש בו כאשר כבר התחלת טיפול אנטיביוטי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי