האם יש ניגוד בין propecia ל-slow-fe folic?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/03/2010 | 23:01 | מאת: מתן

אני נוטל כעת את התרופות הנ"ל נכון להיום במקביל? האם יעילות התרופות נפגעת כתוצאה מכך? דבר נוסף האם איכות וספירת הזרע נפגעים לצמיתות כתוצאה מprpecia? או שמא הפגיעה היא זמנית בלבד? תודה!

09/03/2010 | 14:55 | מאת: אוריין לניאדו

מתן שלום, מבדיקתי באתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון לא נמצאה אינטארקציה בין התרופה פרופסיה ו-SLOW FE FOLIC. הפגיעה היא לרוב בחשק המיני וירידה בספירת זרע מדווחת אצל עד 2% מנוטלי התרופה . תופעות לוואי אלו נעלמות עם הפסקת השימוש בתרופה ולעיתים אף כאשר הטיפול נמשך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי