עזרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/03/2010 | 17:49 | מאת: xxx

מקווה שזה המקום הנכון לשאול: הפסיכולוגית שלי אומרת לי שובושוב להתחיל טיפול תרופתי (לאנורקסיה, התחלתי טיפול פסיכולוגי לפני כחצי שנה אחרי כשלוש שנות מחלה) וקשה לי להסכים. לאחרונה נראה שאין לי ברירה וכחלק מהתהליך חשוב לי לדעת מה האפקט של התרופות (תופעות לוואי? התמכרות? וכו') ואם הן אכן כ"כ חשובות (היא מדברת על תרופות לשחרור אובססיה למיטב ידיעתי) תודה רבה מראש

09/03/2010 | 14:35 | מאת: אוריין לניאדו

XXX שלום, כיוון שלא ציינת שם תרופה ספציפי וקימיים מספר קבוצות של תרופות לא ניתן לתת מידע כללי לגבי השאלה ששאלת. נשמח לענות לך לאחר שתבררי מה המלצתה של הפסיכולוגית (על אף שרק רופא יכול לרשום לך תרופות) בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי