חומצה פולית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/03/2010 | 11:49 | מאת: יעל

התחלתי לקחת חומצה פולית לפני כשלושה שבועות. מתחילת השבוע אני סובלת מלחץ בגולגולת רציתי לדעת האם ייתכן תופעת לוואי מהחומצה הפולית שיכולה לגרם לכך. תודה

04/03/2010 | 15:18 | מאת: אוריין לניאדו

יעל שלום, מבדיקתי באתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון קיים מידע על כך ששימוש בחומצה פולית יכול לגרום לבילבול, להיפראקטיביות, לא מצאתי דיווחים על כאבי ראש או על לחץ תוך גולגולתי כתוצאה משימוש החומצה פולית. עליך לפנות לרופא ולבדוק את מקור הכאב. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי