use of ceforal

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/03/2010 | 15:15 | מאת: naomi

What reactions can one have I have diabetes Can this lower my blood pressure??Is it allowed to take 4000mg a day

04/03/2010 | 15:09 | מאת: אוריין לניאדו

נעומי שלום, לא ציינת ממה את סובלת שקיבלת צפורל, בכל מקרה זהו מינון מקובל 2 כדורים 4 פעמים ביום. לתרופה אין השפעה על סוכר או על לחץ הדם. תופעות הלוואי של התרופה כפי שמצוין בעלון לצרכן הן: בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה בזמן השימוש בה עלולות להופיע השפעות לוואי כגון: בחילה ו/או פצעים בפה ובלשון. תופעות המחייבות התייחסות מיוחדת תופעות אלרגיות, פריחה ו/או קשיים בנשימה (נדיר): הפסק/י הטיפול ופנה/י לרופא. כאבי בטן עזים ו/או שילשול חריף (נדיר): הפסק/י הטיפול ופנה/י לרופא. אם תופעות אלה מופיעות אחרי תום הטיפול יש לפנות לרופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי