בייביזים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/02/2010 | 09:14 | מאת: שיר

שלום, האם ייתכן שה"בייביזים", תכשיר להתמודדות עם גזים לתינוקות, גורם לישנוניות? נתתי לתינוקת שלי אתמול ומאז היא ישנה ממש עמוק עד שצריך להעיר אותה לאוכל. שמעתי מעוד אנשים שהם חושדים שזה מה שעושה התרופה. האם נכון? וגם - מהי אותה חומצת ניקוטין" (nicotinic acid) שיש בתרופה? האם יכול להיות לה קשר לישנוניות? תודה!

26/02/2010 | 10:44 | מאת: אתי

אולי תיתני לה כול יום בייביזים וכך היא תישן טוב מאוד ולך יהיה שקט מימנה. ראית איזו עצה טובה יש לי אליך.

02/03/2010 | 14:57 | מאת: אוריין לניאדו

שיר שלום, חומצה ניקוטינית היא למעשה ויטמין B3, התרופה מכילה גם אנזימי עיכול, לא מצאתי מידע כי התרופה גורמת לישונוניות אך ייתכן שכיוון שהיא מרגיעה את כאבי הבטן שנתה של ביתך טובה יותר. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי