שאלה בנוגע ללקיחת alkasolve180tab

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/02/2010 | 18:12 | מאת: לימור

רציתי להתייעץ בקשר ללקיחת alkasolve יש לי אבנים בשתי הכליות ונמצא לי גם ריכוז גבוה של החומר שגורם לכך באיסוף השתן כדי לפורר אותם נתנו לי את התרופה למשך שלושה חודשים שאלתי היא יש יש בעיה להניק עם תרופה זו הבת שלי כיום בת 10.5 חודשים אודה לכם על תשובתכם לימור.

25/02/2010 | 14:32 | מאת: אוריין לניאדו

לימור, לפי מספר מקורות מידע לא ניתן לקבוע האם תהיה פגיעה בתינוק, כיוון שלא נעשו מחקרים על נשים בהריוןולא נמצא מידע. התכשיר מכיל אשלגן אשר עובר בחלב אם, כל עוד רמת האשלגן של האם היא בגדר הנורמה אין סכנה לתינוק אך אם לאם יש רמה גבוהה של אשלגן זה יכול לפגוע בתינוק. לכן יש לבצע בדיקות דם לפני תחילת השימוש לבדיקת רמות אשלגן , יש לציין שהתכשיר מכיל גם נתרן שלגביו אין מידע האם עובר בחלב אם. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי