תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/02/2010 | 17:01 | מאת: קארין

לקחתי את הבת שלי לרופא והוא אמר שהיא סובלת מברונכיליטיס ורשם לה אנילהציה של ארובנט (2cc) ובריקלין (2cc) וזה מה שעשינו. אחרי כמה ימים היא החלה לסבול מהתקפי שיעולים ולהקיא תוך כדי הלכנו למיון ושם אמרו שהכל תקין וההקאות נגרמות בשל הליחה. הרופא שם רשם כי יש להמשיך בטיפול האניליציה במידת הצורך של ונטילין. השאלה שלי מה ההבדל בינהם והאם להמשיך בטיפול הראשוני של הבריקלין והאירובנט (רופא המיון לא נתן לי מרשם לונטולין) אני אודה לתשובה מהירה

17/02/2010 | 09:47 | מאת: אוריין לניאדו

קארין בוקר טוב, בריקלין וונטולין שייכים לאותה משפחת תרופות אגוניסטים לרצפטור ביתא 2, ופעילותם היא להרחת הסימפונות (הריאות), לכן אם יש לך בבית בריקלין והרופא אמר להמשיך באינהלציה רק עם ונטולין את יכולה לתת אינהלציה של בריקלין, לפי שאלתך הבנתי שהרופא במיון המליץ רק על הונטולין ולא על שילוב עם אירובנט. בכל מקרה עליך לפנות לרופא המשפחה לבדיקה חוזרת והמלצה להמשך טיפול. החלמה מהירה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי