התיעצות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/02/2010 | 18:21 | מאת: דליה

ליועצים שלום חמתי בת 88 סובלת מסכרת שתלויה באינסולין וילד לאחרונה חשה ב כסחרחורות ןחולשה .יכול להיות על רקע סכרתי יש לי תחושה שהיא מטופלת ביותר מידי תרופןת לילד. שחכתי לציין שעברה לפני שנה צינטור עם הכנסת סטנט. מטופלת בקפטופריל כפול 1 מונוקורד כפול 2 של 40mg אמלודיפין כפול 2 נורמיטן 25 כפול 1 אספירין 100mg אןמאפרדקס וסימואסטטין ואינסולין אודה לכם אם הסיבה לחולשה היא ריבוי התרופות תודה מראש דליה

שלום, קשה לקבוע מה היא סיבת החולשה. אמלודיפין ונורמיטן עלולים לגרום לחולשה וסחרחורת, בנוסף לזאת ייתכן ולחמתך יש תת לחץ דם וצריך לבדוק עם הרופא האם יש לשנות את הטיפול התרופתי שלה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי