אדויל ואימיטרקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/02/2010 | 05:07 | מאת: ריקי

שלום ותודה מראש על תשובתכם. 1.האם ניתן לקחת כדור אדויל ליקוי ג'ל וזמן קצר לאחר מכן אימיטרקס.? 2.אם כואב לי הראש בלילה האם חייבים לאכול משהו לפני נטילת אדויל? תודה ריקי

03/02/2010 | 11:17 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום ריקי, אין שום בעיה בנטילת כדור של אדויל ואימיטרקס ביחד. בעלון של הצרכן מצוין שמומלץ ליטול את התרופה עם אוכל או חלב במקרים של אי נוחות במערכת העיכול כמו צרבת או כאב בטן (אם את לא סובלת מתופעות לואי בזמן נטילת התרופה, את לא חייבת לאכול לפני נטילת התרופה). בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי