לא מבינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/02/2010 | 06:49 | מאת: mor

קיבלתי את הלמיקטל,בהתווית התרופה ראיתי כי מקבלים אותה הלוקים באפילפסיה ואו במניה דיפרסיה, אינני לוה באף אחת משתי מחלות אלה . האם תוכלו לעזור לי אם ישנם מצבים נוספים בהם ניתנת התרופה. תודה

02/02/2010 | 15:16 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ המקורות שלנו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), התרופה רשומה בארץ להתוויות של אפילפסיה ומאניה-דפרסיה בלבד. בנוסף, ע"פ מחקרים שונים, היא יכולה להועיל גם במצבים של כאבים נוירופתיים, מיגרנות והשמנת יתר. מה הבעיה שבגללה פנית לרופא? נשמח לענות על שאלות נוספות. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי