זינט, Telfast, פליקסונז וOmepra

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2010 | 16:07 | מאת: רועי

שלום, לפני כחודש החל אצלי שיעול כבוד - הרופא המטפל חשד בריפלוקס, ורשם לי Omepra , היום לאחר ביקרות אא"ג וריאות - הוחלט להוסיף לי לתרופות פליקסונז, טלפסט וזינט (בעקבות צילום רנטגן שחשף בעיות בסינוסים). בחוברת של זינט כתוב להתריע כי תרופות המורידות את רמת החומציות בקיבה עלולות להפריע לטיפול. האם להפסיק לקחת Omepra בעקבות כך? האם יש עוד התנגשות שפספסתי? התרעתי לרופא על התרופה, אבל אני לא בטוח שהיא זכרה (כי המפגש פוצל בעקבות הדרישה שלה לצילום). תודה, רועי

03/02/2010 | 12:02 | מאת: אוריין לניאדו

רועי שלום, לפי מקורות המידע שבידינו MICROMEDEX אין שום אינטראקציה בין ארבעת התרופות האלה - זינט, טלפאסט, פליקסונז ואומיפרא. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי