BETNESOL

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2010 | 12:08 | מאת: אופיר מאירי

שלום ובוקר טוב יש לי ילדה בת שנה ובמשך כשבוע היא סובלת משיעול חריך במשך היום, לקחתי אותה לרופא ילדים והיא נתנה לי BETNESOL ואמרה שלא לקחת באופן קבוע השאלה שלי האם קקים בתרופה הזאת סטרואידים והאם כדי לתת את זה לפעוטה בת שנה והאם יש דרכים אחרות הוא תרופות טיביעות (טבעי) לפתרון הבעיה בנוסף קיבלנו משאף וינטולין ובודיקורט ובנוסף קיבלנו את בכדורים בטנסול האם בילדה שלי סובלת מאסטמה השמח שתענו לפנייתי תודה אופיר מאירי

03/02/2010 | 12:16 | מאת: אוריין לניאדו

אופיר שלום, התרופה בטנזול מכילה את החומר הפעיל BETAMETHASONE שזהו חומר סטריאואידי. ההחלטה האם כדאי לקחת את התרופה היא לפי בדיקה גופנית, האזנה לריאות, ולדבריך הרופאה החליטה שזהו הטיפול המומלץ. לא ניתן להמליץ על טיפול תחליפי /טבעי ללא בדיקת הילדה וללא הכרות של הרקע הרפואי שלה. בכדי לקבוע האם ילדתך סובלת מאסתמה יש לערוך מספר בדיקות, ולהתייעץ עם רופא ריאות מומחה לילדים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי