לאייל בהמון תודה-אינטראקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/01/2010 | 23:07 | מאת: רותי

אשמח לעזרה.אני לוקחת לוסק (בבוקר בצום)נורמיטן 25,(לפני השינה)וליפיטור.(בשעות הערב המאוחרות) לאחרונה סבלתי מדלקות שתן חוזרות וקיבלתי זינט ועוד אנטיביוטיקה.יעצו לי לבלוע פרוביטיקה + חמוציות כדי לעזור לגוף. האם כל הדברים האילו חיים בשלום זה עם זה? המון תודה רותי

19/01/2010 | 11:41 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), לתרופות שציינת אין אינטרקציות אחת עם השנייה. צייני, בבקשה, איזה עוד אנטיביוטיקה את מקבלת. את הפרוביוטיקה יש להפריד מהאנטיביוטיקה לפחות שעה וחצי, כדי שפעילותה לא תיפגע. בברכה, מוחמד אבו פול

20/01/2010 | 23:37 | מאת: רותי

אני מקבלת כרגע עוד כדורים אחרונים של זינט. לא אמרו לי שדרוה שעה וחצי בינהם תודה רותי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי