אנדרוג'ל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/01/2010 | 14:59 | מאת: רבקה

האם יש הבדל ממשי בין מינון אנדרוג'ל 25 מל' לבין 50 מל? האם קיים בשוק 25 מיליגרם? ואם אין והרופאה קבעה שאני צריכה להשתמש ב- 25 מילגרם האם זה יהיה נורא אם אשתמש ב- 50 מל' ואם כן כיצד? תודה

19/01/2010 | 11:43 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), התרופה הנ"ל (טסטוסטרון) רשומה בארץ רק לגברים להתוויה של חוסר בטסטוסטרון. בתרופה זו המינון חשוב ואין להשתמש במינון אחר ממה שקבע הרופא (חוץ מזה, אסור לנפק בבית מרקחת תכשיר במינון שונה מהרשום במרשם). בשוק קיימים מינונים של 25 ו-50 מ"ג, בנוסף, אם לא תימצא תרופה זו, יש לה תחליף גנרי בשם TESTOMAX. בברכה, מוחמד אבו פול

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי