מינון זינט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/01/2010 | 18:34 | מאת: דורון

יש לי דלקת באצבע רגל ימין ליד הבוהן שהתפשטה לגב הרגל הרופא רשם לי זינט 500 2 כדורים ליום. האם האנטיביטיקה מתאימה והאם המנון נכון ומקובל. בינתיים יש לי כאבים עזים מאד באזור הדלקת .איזה תרופות נוטלים להקלה בכאבים ותוך כמה זמן מתחילת הטפול אבחין בשפור במצב הדלקת.תודה.

19/01/2010 | 10:05 | מאת: אוריין לניאדו

דורון שלום, לפי תיאור הבעיה האנטיביוטיקה אכן מתאימה מבחינת כיסוי החידקים והמינון. אם אינך מרגיש שיפור תוך 2-3 ימים עלייך לחזור לרופא ולשקול טיפול אנטיביוטי אחר. לכאבים ניתן לקחת כל משכך כאבים במידה ואינך רגיש לו: אקמול, אופטלגין או נורופן/אדוויל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי