סיסטיין טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/01/2010 | 22:36 | מאת: שי

אבקש לדעת מה ההבדל בין טיפןת העיניים סיסטיין 15 מל של אלקון הנמכרות בארץ לבין טיפות סיסטיין long lastins הנמכרות בחול ,והאם אפשר להחליף אלו באלו מבלי לגרום נזק לעיניים תודה שי

12/01/2010 | 09:09 | מאת: אוריין לניאדו

שי שלום, לפי בדיקתי באתר החברה ובאתר משרד הבריאות שני התכשירים מכילים בדיוק את אותם החומרים הפעילים באותו ריכוז, ולכן ניתן להחליף בין התכשירים. בברכה,

12/01/2010 | 14:04 | מאת: שי

תודה על המידע

01/12/2012 | 02:49 | מאת: אסף

אשמח אם תוכל לייעץ לי, אני משתמש בטיפות על בסיס קבוע וראיתי שבחול הם עולות שליש מפה.. תוכל לכוון אותי איפה רכשת? תודה!!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי