avodart 0.5 mg

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/01/2010 | 23:07 | מאת: שקד

שלום רב מצויין בעלון לצרכן שחלק מתופעות הלוואי של התרופה היא פגיעה בתיפקוד המיני וכו' האם התופעה מתרחשת רק במהלך נטילת התרופה, או באופן פרמננטי בכבוד רב שקד

06/01/2010 | 11:25 | מאת: אוריין לניאדו

שקד שלום, לפי בדיקה באתר מיקרומדקס, אחת מתופעות הלוואי של התרופה היא אימפוטנציה והיא מופיעה בשכיחות של 0.6% עד4.7% בנוסף יש הפרעות בשפיכת זרג בשיעור של 0.1% עד 1.4% וירידה בחשק המיני בשיעור של 0.2% עד 3.3% תופעות הלוואי יכולות להתרחש כל עוד נוטלים את התרופה , לרוב אם מפסיקים את התרופה תופעות הלוואי חולפות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי