צפורל 500 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/01/2010 | 12:36 | מאת: מוריה

שלום יש לי דלקת בבוהן ברגל היה לי שתף דם בכל ציפורן והרופא גזר לי את כל הצפורן אחרי 5 חודשים גדלה לי הציפורן והיום יש לי מוגלה יוצאת לי מהציפורן הלכתי לרופא והוא הביא לי כדורים צפורל 500 מ"ג cephalexin ויש לי רק שאלה אחת ופשוטה רק בשביל הידע..אם אפשר לשתות אלכוהול בזמן שאני לוקחת תכדורים.? תודה

05/01/2010 | 08:48 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום מוריה, ע"פ מקורות המידע שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), אין איסור על שתיית אלכוהול בזמן הטיפול בתרופה. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי