רמוטיב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/01/2010 | 14:58 | מאת: לימור

שלום אני לוקחת רמוטיב פעמים ביום כדור אחד ו DATIF PC של בארון בשילוב האם יש בעיה עם זה או יכול לגרום לתופעות לוואי דבר נוסף אני רוצה להפסיק את הרמוטיב ולהישאר רק עם ה DATIF איך עושים את זה איך עושים את ההדרגה

12/01/2010 | 14:12 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לא קיימת אינטראקציה בין תרופתית עם תרופות הומואפטיות. ע"פ מקורות המידע שבידנו (Micromedex המעודכן לרבעון האחרון ו-Complementary and Alternative Medicine מהדורה שנייה) ועלון התרופה אין צורך בהפסקה הדרגתית של הרמוטיב (St. John's wort) אך אני מממליץ כי תיוועצי עם הרופא המטפל לפני הפסקת הרמוטיב. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי