תרופה סימביקורט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/01/2010 | 18:38 | מאת: עדינה הייקרין

אני משתמשת בתרופה סימביקורט למחלתי copd יש תרופה ישראלית שניקראת סטרייד האים זה אותו חומר או יש הבדל בין שתי התרופות אשמח לקבל מענה בתודה מראש

12/01/2010 | 09:52 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, במידה ושם התרופה השנייה מאוית בצורה שגויה והכוונה היא לסרטייד התשובה לשאלתך היא ששתי התרופות שונות – המרכיבים הפעילים בסימביקורט הם Budesonide ו- Formeteol והמרכיבים הפעילים בסרטייד (Seretide) הם Fluticasone ו-Salmeterol. במידה ולא התכוונת לסרטייד אשמח אם תכתבי שוב את שם התרופה (עדיף באנגלית). בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי