אבץ

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/07/2007 | 15:04 | מאת: צדיק

שלום לצוות גיל 62 , אני נוטל אבץ 25 מ'ג ליום,בין השאר לטיפול באקנה וזה עוזר.האם יש בעיה עם זה ? תודה צדיק

19/07/2007 | 03:14 | מאת: ד"ר איל שורצברג

צדיק שלום, כתבת שגילך 62 או שהוא 26?, אקנה בגיל 62 אינה טיפוסית ומומלץ לראות את הרופא המטפל כדי לבדוק ממה היא נובעת. כדי שאוכל לענות באופן משביע רצון אני זקוק למספר פרטים נוספים: 1. אמרת שאתה נוטל אבץ בין השאר לאקנה? האם תוכל להרחיב לאיזו עוד מטרה? 2. האם התכשיר נרשם לך על ידי רופא או אתה לוקח אותו במסגרת תוסף מזון ללא מרשם? 3. כמה זמן הנך נוטל את התכשיר והאם הוא עוזר? 4. האם אתה סובל ממחלות נוספות, או נוטל תרופות נוספות באופן קבוע? אם תוכל לפרט בקצרה, אוכל לנסות לתת תשובה מקיפה יותר, בברכה, איל

19/07/2007 | 15:22 | מאת: צדיק

שלום אייל אכן גילי הוא 62 וקצת יותר, נכון סבלתי מאקנה,היא החמירה כנראה בעקבות שימוש בשמפו מסוים, רופא העור רשם לי ראוקוטן. התחלתי לקחת והפסקתי לאחר פחות משבועיים על דעת עצמי ,כי סברתי שבגילי עודף ויטמין Aבכל צורה שהיא לא טוב. אני נראה מצויין,עושה פעילות גופנית מאומצת במכון כושר, ואין לי בעיות רפואיות מיוחדות. בדיקת הדם האחרונה מלפני כשבועיים היתה טובה מאד.מזה כשבעה חודשים אני נוטל אבץ וויטמין E 200,גם כאנטיאג'ינג!!, על דעת עצמי כתוסף ,נוהג דיאטה ושינוי בתזונה ואומגה 3 .אני לוקיח גם גלוקוזמין. העור נאה טוב מאד .לפני כחודש הפסקתי את הויטמין E ואני אוכל נבט חיטה . אני אוכל גם כמה מישמשים כל יום, כדי לההוסיף נחושת. אני יודיע כי ההמלצה האחרונה היא ל11 מ'ג אבץ, ולכל היותר 40מ'ג בחזרה לשאלה תודה צדיק

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי