אזיתרומיצין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/12/2009 | 12:36 | מאת: שרון

99995955588885555000005255228810שלום, בני בן 7 וחצי חודשים ומזה שבוע סובל מפריחה אלרגית בעור. היינו במיון בסוף שבוע שעבר והיום הייתי איתו שוב אצל הרופאה. גם במיון וגם היום אצל הרופאה, נאמר לי שהוא סובל מאורטיקריה, אך לא ברור ממה זה נובע. הוא מקבל כבר 5 ימים פניסטיל אך עדיין הפריחה קיימת. בנוסף, היום הרופאה אמרה לי לתת לו אזיתרומיצין (2cc פעם ביום למשך 5 ימים) לאחר שבדקה את הריאות שלו ואיבחנה שהן לא נקיות (הוא משתעל ומנוזל כבר דיי הרבה זמן, לפחות שבועיים). 1. האם האנטיביוטיקה הזו חזקה? 2. אני נורא מתלבטת אם לתת לו את האנטיביויקה בגלל גילו הקטן, מה דעתך בנושא?

30/12/2009 | 13:00 | מאת: אוריין לניאדו

שרון שלום, אזיתרומיצין היא תרופה שמטפלת בדלקת ריאות. יש בה יתרון טוב כי היא ניתנת פעם אחת ביום ולמשך 3-5 ימים. את התרופה הזאת אפשר לתת אותה מגיל 0 לכן אין בעיה לתת אותה לבנך הקטן. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי