נכדי בן שנה ו8חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/12/2009 | 10:45 | מאת: לנה

לפני 5ימים התחיל מוקסיוט 250 3 פעמים 6מג עדיין משלשל מאוד עייף ולא נראה שיש שיפור הסיבה היתה כאב באוזן והאחים הגדולים עם סטורופטוקוקים מה לעשות סבתא מודאגת

08/12/2009 | 11:47 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום לנה, אני מניח כי כוונתך בשאלה הייתה ל-6 מ"ל כפול 3 פעמים ביום. השלשול שנכדך סובל ממנו עלול להיות תופעת לוואי של הטיפול באנטיביוטיקה. את יכולה לקחת את נכדך לרופא שוב ולהסביר כי הטיפול עדיין לא השפיע עליו ולהתייעץ עימו בנוגע להחלפת הטיפול האנטיביוטי. עם זאת, דעי כי דלקת באוזן עלולה להיות גם וירלית ובמקרה זה האנטיביוטיקה לא תשפיע, בד"כ המחלה תחלוף מעצמה לאחר מס' ימים. בנוסף, ניתן להשתמש בטיפול מקומי כנגד כאבים כמו טיפות אוזניים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי