מתי לקחת כדור לוסרטן?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/11/2009 | 16:02 | מאת: יפה

שלום רב, לפני כשבוע התחלתי להשתשמ בכדורי "קרדולוק" להורדת לחץ דם ונאמר לי לקחת אותו בבוקר, ועתה קבלתי כדור נוסף "לוסרטן". מתי עדיף לקחת את הלוסרטן, האם ביחד עם הקרדולוק בבוקר או בכל שעה אחרת? האם נטילת שני הכדורים ביחד לא יגרמו לנפילת לחץ דם חדה מדי או תופעה אחרת לא רצויה? בתודה מראש.

07/12/2009 | 12:09 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, על פי העלון לצרכן של התרופה קרדילוק (Bisoprolol Fumarate) רצוי ליטול את התרופה בבוקר על קיבה ריקה או עם ארוחת בוקר. לגבי לוסרטן (Losartan) ניתן ליטול את התרופה עם או בלי אוכל ויש להשתדל ליטול באותו הזמן בכל יום. על פי מקורות המידע שבינו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) אין כל מניעה ליטול את התרופות יחד. שתי התרופות פועלות למשך 24 שעות. עליך לנטר את לחץ הדם על מנת לוודא שאכן שתי התרופות יחד גורמות לאיזון בלחץ הדם. במידה ולא יש לפנות לרופא על מנת להתאים מינון. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי