פולקס 400 פורמולציה חדשה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/11/2009 | 16:11 | מאת: ציפורנית

כתוב בהוראות שצריך לקחת שעתיים לפני האוכל *או* שעה אחרי. אז לקחתי אחד שעתיים לפני האוכל, האם זה אומר שמותר לי מיד אחרי כן לאכול ולשתות? ואני לא מתכוונת לחלב ומוצריו. קראתי שלפעמים הפולקס גורם לעצירות. אצלי הוא גורם לשלשול. זה נורמאלי? זה נכון גם לגבי התוסף הקודם שלקחתי (פוליפרין). כמו כן, הייתי רוצה לדעת מה היתרון שלו על פני הפולקס הקודם. תודה רבה!

23/11/2009 | 15:21 | מאת: אוריין לניאדו

ציפורנית שלום, כאשר לוקחים כדור ברזל ניתן לקחת עם ויטמין C =מיץ סחוט טרי ולאחר מכן יש להמתין שעתיים ואז ניתן לאכול, או שעה לאחר האוכל. אצל כל אדם תופעות הלוואי הן שונות, ולכן שילשול זו תופעה "נורמאלית" הכדור נקרא פולקס חדש לא מצאתי האם הייתה פורמולה אחרת לפני. בברכה,

07/04/2013 | 12:25 | מאת: יסמין

שאלה . יש לי אנמיה בעקבות חיידק שאני לא צליחה להיפטר ממנו כבר חמישה חודשים לקחתי את הפולקס שבועים וזה הגביר לי את כאבי הבטן וגרם לי להקיא ובחילות ועיוות של הקיבה. איזה ברזל יתאם לי ? ומה לעשות עם הפולקס ? הוא גורם לזה?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי