דפלפט והתקרחות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/11/2009 | 11:12 | מאת: מירי

הבן שלי בן 19.5 . הוא לוקח דפלפט כבר מספר שנים. בני בשלבי התקרחות מתקדמים. גם בעלי התקרח בגיל צעיר, אך יותר מאוחר מבני. האם יש קשר בין ההתקרחות ונטילת התרופה? להשלמת התמונה, הוא לוקח גם פריזמה וקרניטין.

24/11/2009 | 11:51 | מאת: אוריין לניאדו

מירי שלום, לפי בדיקתי בעלון לרופא של התרופה דפלפט דווחו על מספר מקרים של התקרחות בעקבות נטילת התרופה, התופעה היא לרוב הפיכה(ז"א שאם מפסיקים את התרופה ההתקרחות נפסקת) אך דווח גם על מקרים בלתי הפיכים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי