הסבר בבקשה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/11/2009 | 13:46 | מאת: ברי

אשמח להסבר אודות אינסולין לנטוס - הבנתי שהוא נקרא ארוך והבנתי שהוא עוזר למנוע היפו איך אפשר להסביר את זה?

10/11/2009 | 16:35 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, אינסולין לנטוס הוא אינסולין אנלוגי בעל טווח פעולה ארוך (כ- 24 שעות) ועל כן ניתן פעם אחת ביום. מטרתו לספק רמת אינסולין בזאלית (רמה בסיסית וקבועה) לאורך כל שעות היום ובכך למנוע היפוגליקמיה. משך הפעולה הארוך מיוחס לתרכובת של התרופה שהינה פחות מסיסה מאינסולין הומני ב- PH פיזיולוגי ועל כן נספגת בצורה איטית מאזור ההזרקה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי